Umpinainen jousitettu vapaaompelujalka
Umpinainen jousitettu vapaaompelujalka

Umpinainen jousitettu vapaaompelujalka

42,00 €
sis. 24 % ALV

Sopii 5. 6. 7.
EI SOVI EMERALD™ 122, 118 ja 116 koneille, EDEN ROSE™ 250M, TRIBUTE™ 140M.

Umpinainen jousitettu vapaaompelujalka takaa hyvän näkyvyyden jalan ympärillä vapaan tikkauksen tai ompelun aikana. Jalan umpinaisen, pyöreän muodon ansiosta langat ja kankaat eivät pääse juuttumaan jalkaan. Jalan pysty- ja vaakasuuntaiset
merkinnät ohjaavat tarvittaessa ompelua. Jousen toiminta estää kankaan nousemisen neulan mukana tikinmuodostuksen aikana, mikä ehkäisee langan katkeamista ommeltaessa paksulla tai muulla erikoislangalla.

  1. Löysää ja irrota paininjalan istukan ruuvi kokonaan ja poista istukka. Aseta umpinainen jousitettu vapaaompelujalka painintankoon ja kiristä ruuvi.
    Vinkki: Laske neulaa hieman, jotta jalan metallinen ohjain on helpompi asettaa oikeaan asentoon neularuuvin yläpuolelle.
  2. Langoita kone.
  3. Valitse suoraommel, neula keskellä.
  4. Säädä HUSQVARNA VIKING® -ompelukone jousitetulle vapaaompeleelle. Laske syöttäjä. ( Joissakin malleissa kone laskee syöttäjän automaattisesti.
    Huomaa: Syöttäjän ollessa alhaalla kone ei syötä kangasta. Sinun pitää itse liikuttaa kangasta.
  5. Ompele yksi tikki, niin alalanka nousee ylös. Pidä kiinni molemmista langanpäistä ja aloita ompelemalla muutama tikki samaan kohtaan.
  6. Ompele tasaista vauhtia ja liikuta kangasta rauhallisin liikkein. Tikin pituus määräytyy sen mukaan, kuinka liikutat kangasta. Käytä ohjaimena jalan punaisia merkkiviivoja.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 413385645