SMARTER By Pfaff 260C
Loppunut

SMARTER By Pfaff 260C

495,00 €
sis. 24 % ALV
Loppunut

Olen rohkea.

Ompelukoneen ostajalle tarvikepaketti kaupan päälle: neulapaketti ja 2 puolapakettia (paketin arvo noin 20€)

SVH: 595€

Nokkelilla ominaisuuksilla varustetut ja upeasti muotoillut Smarter by Pfaff -ompelukoneet ovat valmiina auttamaan ainutkertaisen persoonallisuutesi ilmaisemisessa. Valitse suosikkimallisi, josta tulee korvaamaton apuväline oman tyylisi luomiseen.
Smarter by Pfaff 260c -ompelukoneessa on suora ommelvalinta. Et joudu etsiskelemään ommelta vaan painat vain haluamasi ompeleen kuvaketta ja pääset heti vauhtiin.
Painamalla start/stop-painiketta voit ommella ilman jalkasäädintä. Tämän toiminnon avulla ompelet vaivattomasti pitkiä saumoja, koristeompeleita, napinläpiä tai vapaaompelua.
Painamalla neulastop ylös/alas voit valita, mihin asentoon neula pysähtyy. Neula jää halutessasi alas, jolloin kangasta on helppo kääntää, ja lopputulos on kulmakohdissakin moitteeton.
Infojärjestelmän ansiosta näet näytöllä valitsemasi ompeleen. Jos mietit, mikä paininjalka tiettyyn ompelutyöhön sopii, paina i-painiketta. Paininjalkasuositus ilmestyy heti näytölle.

Olen monitaitoinen!
Pitkä koristeommelrivi on värikäs yksityiskohta, joka tuo vaatteeseesi asennetta. Yhdistelemällä erityyppisiä pintarakenteita syntyy omintakeinen tyyli.

Smarter by Pfaff 260c -ompelukoneessa on paininjalan turvatoiminto. Jos kone piippaa eikä ompelu käynnisty, olet ehkä unohtanut laskea paininjalan. Laske paininjalka, niin ompelu onnistuu taas.

Olen koristeellinen.
Valittavana on 27 ommelta, joissa on esisäädetty ommelleveys ja tikin pituus. Voit somistaa koristeompeleilla sekä omat luomuksesi että valmisvaatteet. Voit siis aina ilmentää omaa ainutlaatuista persoonallisuuttasi.

Olen Smart.
Smarter by Pfaff 260c -ompelukoneella olet heti valmis aloittamaan ompeluseikkailun, jonka keskiössä olet sinä itse. Sinun yksilöllisyytesi. Sinun intohimosi. Sinun ompeluharrastuksesi.

Monet ominaisuudet, kuten päättely, säädettävä ommelleveys ja led-valo, tekevät ompelukokemuksestasi aina yhtä antoisan. Kiinteä langoitin ja pikakiinnitettävät paininjalat säästävät aikaasi, ja voit itse keskittyä luomisen iloon.

Lisäpaininjaloilla luot mestariteoksiisi viimeistellyn ilmeen. pfaffin® alkuperäiseen  paininjalkajärjestelmään kuuluu kattava valikoima lisäpaininjalkoja, jotka tekevät työskentelystä nopeampaa, helpompaa ja kaiken lisäksi hauskempaa.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 850191132