SMARTER By Pfaff 140s

Pfaff
SMARTER By Pfaff 140s
SMARTER By Pfaff 140s
249,00 €
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Olen Smart.

Ompelukoneen ostajalle tarvikepaketti kaupan päälle: neulapaketti ja puolapaketti (paketin arvo noin 15€)

SVH: 285€

Valitse Smarter by Pfaff 140s -ompelukone ja heittäydy ompeluseikkailuun, jonka keskipisteessä olet sinä: Sinun yksilöllisyytesi. Sinun intohimosi. Sinun ompeluharrastuksesi.
Nokkelat ominaisuudet, kuten säädettävä ommelleveys,  seitsenhampainen syöttäjä ja vaakasukkula varmistavat miellyttävän ompelukokemuksen. Kiinteä langoitin ja pikakiinnitettävät paininjalat säästävät aikaasi, ja voit itse keskittyä luomisen iloon.
Kiinteän langoittimen ansiosta ylälangan pujottaminen sujuu leikiten. Pidät vain langanpäästä kiinni, vedät vivusta, ja valmista tuli.
6 mm:n ommelleveyttä voit aina säätää omiin ompelutarpeisiisi sopivaksi. Huippuominaisuus, kun ompelet päällitikkauksia tai muita tarkkuutta vaativia kohteita.
Led takaa pitkään toimivan valon. Se valaisee ompelutilan kirkkaasti ja terävästi.
Pfaffin® alkuperäisen paininjalkajärjestelmän ansiosta voit käyttää monia lisätarvikejalkoja ja kehittää ompelutaitojasi monin tavoin.
Smarter by Pfaff -ompelukone on niin upea, että sitä haluaa pitää aina esillä, mutta kuljetuksen ja varastoinnin aikana kova suojakotelo pitää uuden työvälineesi suojassa pölyltä ja kolhuilta.

  • 21 ommelta
  • Nelivaiheinen napinläpi

 

Arvostelut 0 arvostelua