Piilovetoketjujalka
Piilovetoketjujalka
Loppunut

Piilovetoketjujalka

17,00 €
sis. 24 % ALV
Loppunut

Sopii 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7

Piilovetoketju kiinnitetään aina ennen sauman ompelemista. Jalan alapinnalla on kaksi uraa, joissa vetoketjun hammastus kulkee ompelun aikana. Piilovetoketjun on aina oltava vähintään 3 cm halkiota pidempi.

  1. Merkkaa vetoketjuhalkioon pituus saumanvaraan ja vetoketjuun, niin että ylimääräinen pituus on ketjun alapäässä.
  2. Avaa vetoketju.
  3. Aseta vetoketjun oikea puolisko kankaan päälle oikeat puolet vastakkain. Hammastus kulkee sauman keskellä ja vetoketjun ylästoppari 2 cm:n kankaan leikatun reunan alapuolella. (Kuva A)
  4. Paina hammastus sormella ylöspäin ja laske paininjalka niin, että hammastus kulkee jalan oikeanpuoleisessa urassa. (Kuva B)
  5. Aseta vetoketjun vasen puoli halkion vasemmalle puolelle oikeat puolet vastakkain. Laske paininjalka niin, että hammastus kulkee vasemmassa urassa. Tarkista jälleen neulan asema. Ompele samalla tavalla kuin edellä. (Kuva D)
  6. Vedä vetoketju kiinni. Taita kangas niin, että vetoketjun oikeat puolet ovat vastakkain. Napsauta koneeseen tavallinen vetoketjujalka, neulan vasemmalle puolelle. Siirrä neula oikealle. Tee päättely ja ompele sauma. Jos vetoketju on liian pitkä, ompele hammastuksen yli leveällä siksakilla 3 cm:n päästä saumasta. Leikkaa liika pois siksakin alapuolelta.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 412687045