Pfaff Coverlock 4.0

Pfaff
Pfaff Coverlock 4.0
Pfaff Coverlock 4.0 Pfaff Coverlock 4.0
1 159,00 €
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Pfaff Coverlock 4.0 - Ompele kuin ammattilainen!

SVH: 1295€

Saumurin ostajalle lankapaketti kaupan päälle.

5 lankaa, graafinen LCD-kosketusnäyttö ja runsas ommelvalikoima

Etsitkö saumuria, joka pystyy kaikkeen?

Silloin PFAFF® Coverlock 4.0 -saumuri on sinua varten! Sen huippumoderni muotoilu hivelee silmää. Huipputason käyttömukavuus ja valtava ommelvalikoima ovat luovuutesi tukena ja takaavat entistäkin paremman ompelutuloksen.
PFAFF® Coverlock 4.0 -saumuri tarjoaa kaikki edellisten mallien ominaisuudet ja lisäksi useita hienostuneita lisätoimintoja.

Näet kaiken heti; Graafinen LCD-kosketusnäyttö

Graafinen LCD-kosketusnäyttö PFAFF ® Coverlock 4.0 tuo ulottuvillesi uskomattoman ompelumukavuuden. Valittu ommel ja kaikki tärkeät tiedot ovat nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Sopiva langankireys, tikin pituus ja differentiaalisyöttö säädetään automaattisesti, ja voit ryhtyä heti ompelemaan. Laajennettu Infojärjestelmä on valmiina antamaan lisätietoa kunkin ompeleen käytöstä.

Tallenna omat asetuksesi nimellä!

Voit itse muuttaa kaikkia asetuksia. Tallenna ne nimellä, niin voit myöhemmin ladata saman ompeleen käytettäväksi jälleen. Lisäetu: Viime ommel -toiminto muistaa edellisen ompeleen, ja voit heti jatkaa työtäsi samoilla asetuksilla.

Hyvä näkyvyys ja paljon tilaa!

Saumurissa on kaksi LED-valoa, joten PFAFF® Coverlock 4.0-saumurin koko ompelualue on aina täydellisesti valaistu. Saumurin muotoilu tarjoaa runsaasti ompelutilaa, mikä helpottaa suurien töiden tai päärmeiden ompelua. Valittavana on viisi ompelunopeutta, joten voit ommella tarkkuutta vaativat kohdat hitaammin ja suorat saumat täyttä vauhtia.

Nopea & helppo langoitus!

Langanpujotus on helppoa, sillä langoitustiet on merkitty saumuriin eri väreillä. Saat myös interaktiivisen DVD:n, jossa langoitus käydään läpi vaihe vaiheelta.

Arvostelut 0 arvostelua