Pfaff Coverlock 3.0
Pfaff Coverlock 3.0
Loppunut

Pfaff Coverlock 3.0

1 120,00 €
sis. 24 % ALV
Loppunut

Pfaff Coverlock 3.0 - Ompele kuin ammattilainen!

SVH: 1245€

Saumurin ostajalle lankapaketti kaupan päälle.

5 lankaa, uskomattoman paljon tilaa, ammattimainen peitetikki ja paljon muuta!

Ompele, leikkaa, päärmää ja huolittele yhdellä askeleella, niin kaikissa ompelutöissäsi on ammattimainen leima. Anna ideoillesi täydellinen päätös ja luo upeita yksityiskohtia koristeompeleilla.

Peitetikki; ompele, huolittele ja päärmää yhdellä askeleella

Helmapäärme paljastaa laadun! Säädä PFAFF® coverlock 3.0 saumuri peitetikille, ja loppu sujuukin melkein itsestään. Yhdellä askeleella kankaan reuna huolitellaan nurjalta, ja oikealle puolelle syntyy kahdella neulalla toteutettu päärme. Peitetikillä huolittelet pään- ja kädenteiden reunat aina yhtä moitteettomasti.

Tilaa riittää

PFAFF® coverlock 3.0 -saumurin hienostunut muotoilu merkitsee myös supersuurta ompelutilaa &ndash valtava etu, kun ompelet suuria kohteita. Saat myös lisätason, joka on helppo liu&lsquo uttaa paikalleen, jolloin ompelutila kaksinkertaistuu. Kun ompelet suuria töitä, koristesaumoja tai peitetikkiä, arvostat varmasti neulan oikealla puolella olevaa avaraa tilaa, jonka ansiosta kankaan käsittely on helppoa.

Monet upeat ominaisuudet takaavat täydellisen lopputuloksen

Jokaisen ompeleen langankireys on esisäädetty, mutta voit toki itse muuttaa sitä erikoistarpeita varten. Mukana on myös 5-lankainen ommel. Differentiaalisyötön ansiosta jälki on aina yhtä tasainen kaikenlaisilla kankailla.

Nopea & helppo langoitus

Langanpujotus on helppoa, sillä langoitustiet on merkitty saumuriin eri väreillä. Saat myös interaktiivisen DVD:n, jossa langoitus käydään läpi vaihe vaiheelta.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 850177132