Napinompelujalka
Loppunut

Napinompelujalka

24,00 €
sis. 24 % ALV
Loppunut

Nappien ompelu käsin on hidasta, mutta napinompelujalalla teet sen käden käänteessä. Sillä voit kiinnittää erikokoisia 2- ja 4- reikäisiä nappeja. Säädä ommelleveys napinreikiin sopivaksi, ja kone hoitaa loput. Voit halutessasi ommella nappiin myös kaulan työntämällä jalassa olevan pienan napinreikien päälle.

  1. Merkkaa napin sijainti kankaalle.
  2. Kiinnitä napinompelujalka koneeseen.
  3. Laske syöttäjä.
  4. Työnnä nappi mustan metalliosan ja paininjalan väliin. Tarkista, että napin reiät ovat paininjalassa olevan aukon kohdalla.
  5. Aseta kangas paininjalan alle. Valitse nappiommel tai siksak. Jos haluat nappiin kaulan, työnnä paininjalan muoviosa itsesi päin niin, että se asettuu napinreikien väliin. Kun olet ommellut napin, irrota nappi paininjalasta ja katkaise langat. Kiedo langanpäät varren ympärille ja tee niihin solmu.
  6. Valitse ommelleveys napinreikien mukaan. Käännä käsipyörää tarkistaaksesi, että neula osuu napinreikiin.
  7. Aloita ompelu. Kone päättelee automaattisesti, jos käytät nappiommelta. Jos käytät siksakkia, ompele viisi siksakkia.

Jos haluat nappiin kaulan, työnnä paininjalan muoviosa itsesi päin niin, että se asettuu napinreikien väliin. Kun olet ommellut napin, irrota nappi paininjalasta ja katkaise langat. Kiedo langanpäät varren ympärille ja tee niihin solmu.

SOPIVUUS: C D E F G J K
Katso sopivuus omaan koneeseesi sopivuustaulukosta .

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 820473096