Muototikkausjalka
Muototikkausjalka

Muototikkausjalka

21,00 €
sis. 24 % ALV

Sopii 7.
EI SOVI OPAL™ 670 ja 650.

Muototikkausjalka vapaaompelussa mahdollistaa entistä paremman kontrollin ommeltaessa vapaata tikkausta. Kookas pohja takaa hyvän kontaktin kankaaseen ja auttaa hallitsemaan tikkausta paremmin. Läpinäkyvän pohjalevyn ansiosta näkyvyys on 360°. Pysty-, vaaka ja ympyrämerkinnät helpottavat tikkauskuvion tai kankaan kuvion ääriviivojen seuraamista. Ompele suoria viivoja tai seutaa pyöreäreunaisia kuvioita haluttuun suuntaan.

 1. Irrota paininjalan istukan ruuvi kokonaan ja irrota istukka. Aseta muototikkausjalka painintangon ympärille ja kiinnitä se pakkauksen mukana toimitetulla ruuvilla.
 2. Langoita kone.
 3. Valitse suoraommel.
 4. Säädä ompelukone liukuvalle vapaaompelulle. Syöttäjä laskeutuu automaattisesti.
  Huomaa: Syöttäjän ollessa laskettuna kone ei syötä kangasta. Sinun pitää liikuttaa sitä itse.
 5. Tee yksi tikki, jolloin alalanka nousee ylös. Pidä kiinni molemmista langoista ja kiinnitä langat kankaaseen muutamalla tikillä.
 6. Ompele tasaista vauhtia ja liikuta kangasta tasaisella rytmillä. Sinä itse määrität tikin pituuden sen mukaan, kuinka nopeasti liikutat kangasta.
 7. Ompele tikkauskuvion, applikaation tai kankaan kuvion ympäri koko ajan samalla etäisyydellä kuvion reunasta.
 8. Tee toinen ommel samalla etäisyydellä ensimmäisestä ompeleesta. Käytä jalan punaisia merkkiviivoja apuna, niin ompeleiden etäisyys pysyy koko ajan samana (kuva1).
 9. Toista niin monta kertaa kuin haluat luodaksesi haluamasi efektin.
  Huom: Kun ompelet liukuvaa vapaaompelua hitaasti, jalka nousee ja laskee jokaisen tikin mukana pitäen kankaan kiinni pistolevyssä tikin muodostumisen aikana. Kun ompelet nopeammin, paininjalka liukuu kankaan päällä koko ajan.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 413320245