Kirkas 1/4
Kirkas 1/4
Kirkas 1/4
Loppunut

Kirkas 1/4" tilkkutyöjalka ja ohjain

22,00 €
sis. 24 % ALV
Loppunut

Sopii 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

Suoraommel ja käsin ommeltua muistuttava tikkaus. Ohjain auttaa pitämään etäisyyden samana: 1/4" (6 mm). Kirkas jalka antaa hyvän näkyvyyden työhön. Jalka sopii sekä aloitteleville ettö kokeneille tilkkuilijoille.

  1. Tilkkuompelu: Valitse Ompeluoppaasta normaali kudottu ja yhdistäminen tai suoraomeml, neula keskellä. Koska tämän jalan neula-aukko on pieni, voit käyttää vain suoraommelta tai käsin ommeltua muistuttavaa tikkausta.
  2. Kirkas 1/4" (6 mm) tilkkutyöjalka on varustettu punaisilla merkeillä, jotka auttavat kankaan sijoittelussa ompeleen alussa, lopussa ja käännyttäessä kulmakohdissa.
  3. Kun aloitat ompelun kankaan reunasta, sijoita kangas jalan alle niin, että sen reuna on jalan reunassa. Ompele.
  4. Jos haluat aloittaa 1/4" (6 mm) päästä kankaan reunasta, kohdista kangas jalan uloimpaan merkkiin. Jos haluat aloittaa 1/8" päästä kankaan reunasta, kohdista kangas seuraavaan merkkiin.
  5. Jos haluat lopettaa 1/4" (6 mm) päässä reunasta, lopeta jalan etummaisen merkin olleessa kankaan reunan kohdalla.
  6. Jos haluat käyttää kirkasta 1/4" (6 mm) tilkkutyöjalkaa päällitikkaukseen, kohdista oikealla oleva ohjain kankaan reunaan. Ompele. Voit käyttää myös käsin ommeltua muistuttavaa tikkausta. Lue tällöin ohjeet koneesi käyttö-ohjeesta.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 412927445