Katesaumajalka 9mm
Katesaumajalka 9mm
Katesaumajalka 9mm
Loppunut

Katesaumajalka 9mm

27,00 €
sis. 24 % ALV
Loppunut

Sopii 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

9 mm katesauma, jota tyypillisimmillään käytetään farmareissa, on erittäin kestävä ja suosittu saumatyyppi. 9 mm katesaumaa käytetään paljon myös sisustustekstiileissä. Erivärisellä langalla ommeltuna ne antavat tekstiilille koristeellisen ilmeen. Paras tulos syntyy paksuhkoon ja paksuun kankaaseen.

Tapa 1:

  1. Napsauta katesaumajalka 9 mm paikalleen.
  2. Aseta kankaan nurjat puolet vastakkain ja asettele leikatut reunat limittäin paininjalan punaisia merkkejä apuna käyttäen. Alemman kankaan tulee seurata jalan oikealla puolella olevaa merkkiä ja ylemmän kankaan jalan etuosassa oikealla olevaa merkkiä. Huomaa: Tämän tavan tuloksena vaatteen oikealla puolella näkyy kaksi ommelriviä. Jos haluat vaatteeseen vain yhden ommelrivin, ompele sauma kankaan oikeat puolet vastakkain.
  3. Ompele kankaat yhteen suoralla ompeleella
  4. Paina saumavara vasemmalle
  5. Käytä katesaumajalan etuosassa olevia ohjaimia apuna leveämmän saumavaran kääntämisessä kapeamman saumavaran ympärille. Ompele paikalleen suoralla ompeleella.

Tapa 2:

Jos kaavaan on sisällytetty 15 mm (5/8”) saumavara, käytäkatesaumajalan ulompia oikealla olevia merkintöjä molempien kerrosten ohjaamiseen. Leikkaa 6 mm päällimmäisestä saumavarasta. Jatka sen jälkeen vaiheesta 4.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 413185545