Espanjalainen reikäommeljalka
Espanjalainen reikäommeljalka
Espanjalainen reikäommeljalka
Loppunut

Espanjalainen reikäommeljalka

34,00 €
sis. 24 % ALV
Loppunut

Sopii seuraaviin konemalleihin:

  • DESIGNER™ SE
  • DESIGNER™ SE Limited Edition

Espanjalainen reikäommel on kaunis yksityiskohta työhösi. Sen avulla yhdistetään kahden kankaan käännetyt reunat. Voit kiinnittää reunakaitaleen hameeseen, verhoon tai muuhun kankaaseen, tai leventää pöytäliinan kauniisti haluttuun kokoon. Sapphire-malleissa espanjalainen reikäommeljalka kiinnittyy tavalliseen pistolevyyn.

  1. Kiinnitä välikappale pistolevyyn asettamalla pienet ulokkeet pistolevyn reikiin. Levy ei saa peittää syöttäjää. Kiinnitä espanjalainen reikäommeljalka paikalleen.
  2. Pujota koneeseen kirjontalangat.
  3. Valitse siksak tai kolmiaskelsiksak. Säädä ommelleveyttä niin, että neula varmasti tarttuu kankaiden reunoihin. Huom: Vältä sivuttaisliikettä ja myös runsaasti edestakaisliikettä sisältäviä ompeleita.
  4. Reunan pitää olla käännetty. Silitä tarvittaessa yhteen liitettävien kankaiden reunoista 1 cm nurjalle.
  5. Aseta kankaan reunat välikappaleen eri puolille.
  6. Laske paininjalka. Aloita ompelu niin, että paininjalan takana on pitkät langanpäät. Pidä kiinni niistä, kunnes neula tarttuu kankaaseen. Ompeleen luonteesta johtuen muutama tikki ommellaan ”tyhjän päälle” ennen neulan tarttumista kankaaseen. Kun ommel osuu kankaaseen, voit irrottaa otteesi langanpäistä. Ompele niin, että pidät kankaiden reunoja kevyesti jalan edessä. Vaihtoehto: Pane välikappaleen uraan koristelanka.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 412726403