Käyttöehdot

Maksutavat

Checkout Finland

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Klarna (Lasku ja erämaksu)

Klarnalla voit kätevästi maksaa ostoksesi laskulla tai erämaksulla.
Tutustu Klarnan käyttöehtoihin:

Klarnan yleiset luottosopimusehdot
Lasku käyttöehdot

Svea WebPay (Ostoluotto ja erämaksu)

Svealla voit kätevästi maksaa ostoksesi laskulla tai erämaksulla.
Tutustu Svea:n käyttöehtoihin:

Ostoluoton yleiset ehdot
Erämaksun yleiset ehdot

Toimitustavat

Kaikki pientilaukset pyrimme toimittamaan 2. luokan kirjekuoressa valitsemastasi toimitustavasta riippumatta.

Posti

Käytämme lähetysten toimittamiseen Posti Oy:tä. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.
Mikäli olet valinnut kotiinkuljetuksen, tuotteet kuljetetaan kotiisi ennen klo 14:00 tai 21:00 riippuen valitsemastasi toimitustavasta.

Matkahuolto

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan tai Matkahuollon noutopisteeseen.
Noutopisteistä erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi läheltä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi oikean matkapuhelinnumerosi. Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa Matkahuollon toimipaikkahausta.

Toimituskulut

Kaikki verkkokauppamme tuotteet toimitetaan kotiovelle ilman toimituskuluja.
Kotiinkuljetus on valittavissa toimitustavoissa (voit myös hakea tuotteet postista)
Alle 30€ tilauksiin lisäämme 5€ pientoimituslisän.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.
Voit tilata myös Ahvenanmaalle, mutta mutta arvonlisäveroa ei tilauksista vähennetä.

Toimitusaika

Normaalisti toimitamme tuotteet varastotoimituksena 1-14 arkipäivää.
Ennakkotilaustuotteet toimitamme aina heti kun tuotteet meille saapuu.
Ennakkotilausten toimituksissa saattaa joskus ilmetä muutoksia alkuperäisiin toimitusaikoihin, pidätämme oikeuden toimitusaikamuutoksiin jotka johtuvat kolmannen osapuolen (Maahantuojan) johdosta, tai suuren kysynnän takia ilmenneestä toimitusvajeesta.

Tuotteissa joissa saatavuus on "Tulossa" toimitusajat vaihtelevat toimittajien saatavuuden mukaan. Mikäli haluamasi tuote on tulossa, kannattaa kysyä asiakaspalvelustamme tuotteen saatavuutta.

Käytetyt ompelukoneet

Varaamme oikeuden peruuttaa käytetyn ompelukoneen tilauksen, mikäli tuote on myyty myymälän kautta ennen tilauksen vastaanottoa. Kaikki käytetyt ompelukoneet myydään sellaisenaan, emmekä voi luvata että koneen kaikki alkuperäisvarusteet ovat tallella. Ompelukoneet myydään kuitenkin sellaisella varustuksella, että se on toimintakelpoinen, mikäli siitä ei erikseen tuotekortissa mainita. Käytetyillä koneilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, lukuunottamatta Hintatakuu vaihtoa.

Käytetyillä koneilla on 1 kk käyttötakuu.

Käytetyn ompelukoneen hintatakuu

Annamme kaikille vaihtokoneille 6 kuukauden hintatakuun. Hintatakuun aikana voit vaihtaa meiltä ostamasi käytetyn koneen uuteen koneeseen ja hyvitämme siitä maksamasi hinnan. Mikäli uusi kone on arvoltaan edullisempi kuin hintatakuun sisältävä vaihtolaite, emme palauta jäännöshintaa. Vaihtolaitteen palautuksesta aiheutuvat kulut on asiakkaan maksettava. Uuden koneen toimitus on maksuton. Hintatakuuta ei voi hyödyntää toiseen käytettyyn ompelukoneeseen, lisävarusteisiin tai tarvikkeisiin, ennakkomyyntituotteisiin, eikä erikoistarjouksiin.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta myynti@ompelukonekauppa.fi, tai puhelimella numerosta 0201 222 677. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Ompelukonekauppa ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole etukäteen sovittu kanssamme. Me emme lunasta postiennakolla tai muulla jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti rahdintoimittaja huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi tai matkahuoltoon. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta myynti@ompelukonekauppa.fi,
- Puhelimella numerosta 0201 222 677 (Ark. klo 10:00 - 16:00)
- Kivijalkaliikkeestämme, Vilhonkatu 22, 24240 Salo (SP-Bikeservice Oy)
  Myymälämme on avoinna arkisin klo 9:00 - 17:00 ja lauantaisin klo 9:00 - 14:00