Etusivu Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tietosivut
Valmistajat
Katso myös
Tuotteen tiedot

Pfaff Coverlock 4.0

Hinta:1,159.00€  1,295.00€
Saatavuus: Väliaikaisesti loppu
Toimitusaika:

Säästä 136€

Kysy lisää tuotteesta

Coverlock™ 4.0 - Ompele kuin ammattilainen!

5 lankaa, graafinen LCD-kosketusnäyttö ja runsas ommelvalikoima

Etsitkö saumuria, joka pystyy kaikkeen?

Silloin PFAFF® coverlock™ 4.0 -saumuri on sinua varten! Sen huippumoderni muotoilu hivelee silmää. Huipputason käyttömukavuus ja valtava ommelvalikoima ovat luovuutesi tukena ja takaavat entistäkin paremman ompelutuloksen. PFAFF® coverlock™ 4.0 -saumuri tarjoaa kaikki edellisten mallien ominaisuudet ja lisäksi useita hienostuneita lisätoimintoja.

Saumurin ostajalle laadukas lankalajitelma kaupan päälle (paketin arvo noin 20€)

Näet kaiken heti – Graafinen LCD-kosketusnäyttö

Graafinen LCD-kosketusnäyttö PFAFF ® coverlock ™ 4.0 tuo ulottuvillesi uskomattoman ompelumukavuuden. Valittu ommel ja kaikki tärkeät tiedot ovat nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Sopiva langankireys, tikin pituus ja differentiaalisyöttö säädetään automaattisesti, ja voit ryhtyä heti ompelemaan. Laajennettu Infojärjestelmä on valmiina antamaan lisätietoa kunkin ompeleen käytöstä.

Tallenna omat asetuksesi nimellä!

Voit itse muuttaa kaikkia asetuksia. Tallenna ne nimellä, niin voit myöhemmin ladata saman ompeleen käytettäväksi jälleen. Lisäetu: Viime ommel -toiminto muistaa edellisen ompeleen, ja voit heti jatkaa työtäsi samoilla asetuksilla.

Hyvä näkyvyys ja paljon tilaa!

Saumurissa on kaksi LED-valoa, joten PFAFF® coverlock™ 4.0-saumurin koko ompelualue on aina täydellisesti valaistu. Saumurin muotoilu tarjoaa runsaasti ompelutilaa, mikä helpottaa suurien töiden tai päärmeiden ompelua. Valittavana on viisi ompelunopeutta, joten voit ommella tarkkuutta vaativat kohdat hitaammin ja suorat saumat täyttä vauhtia.

Pyydä valtuutettua PFAFF®-jälleenmyyjää esittelemään sinulle PFAFF® coverlock™ 4.0 -saumuri ja kokeile sitä itse. Ihastut siihen varmasti!

Nopea & helppo langoitus!

Langanpujotus on helppoa, sillä langoitustiet on merkitty saumuriin eri väreillä. Saat myös interaktiivisen DVD:n, jossa langoitus käydään läpi vaihe vaiheelta.

Määrä:
kpl

Lisätietoja tuotteesta saat klikkaamalla tästä.

Ostoskori
0 kpl
AAA Luottoluokitus
Vuoden Yrittäjä 2014
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tarjoukset
Toyota Super Jeans 34
Toyota Super Jeans 34
249.00€  349.00€

Maksutavat